SBB fiksna telefonija

Mobilna Telefonija / 23. 10. 2012. / Bloger:

Kompanija SBB je ovih dana predstavila uslugu fiksne telefonije, čije će tržište ulaskom ovog operatera biti još dinamičnije. Što se tiče usluga SBB-a cena mesečne pretplate iznosiće 390 dinara.

U sklopu ove pretplate korisnici ovog operatora dobiće neograničeno telefoniranje u okviru SBB mreže, 100 besplatnih minuta prema fiksnim brojevima i brojevima nekih zemalja inostranstva, besplatne napredne funkcije kao sto su: identifikacija poziva, brzo biranje, prosleđivanje poziva, skrivanje identifikacije poziva, poziv na čekanju, govorna pošta.

Nakon potrošenih minuta u fiksoj telefoniji cena telefoniranja u fiksnoj telefoniji biće 1 din/min, dok će ka mobilnim telefonima biti 9 din/min. Što se tiče poziva ka inostranstvu, najpopularnije destinacije kao što su Nemačka, Austrja, Amerika, Kanada, Francuska i još oko 70 zemalja cena će biti 6 din/min.

SBB fiksnu telefoniju koristićete jednostavno kao i svaku drugu uslugu, uz SBB kabl,  besplatni razgovori i napredne usluge koju dobijate su nešto što je novina na našem tržištu.

Napomena: Cene su sa PDV-om

Prednost: Svi korisnici koji imaju SBB kablovsku televiziju lakše će doći do fiksnog telefona.

Nedostatak: Ostaje nam da vidimo kako će SBB uvesti uslugu fiksne telefonije kod korisnika koji nemaju kablovsku televiziju. Da li će infrastrukturu iznajmiti ili kupiti od telekoma ostaje nam da vidimo.

 

Autor: Miško Bobić

Share Button

Ostavi komentar