Yettel telefonski imenik i Telenor broj

Mobilna Telefonija / 26. 07. 2023. / Bloger:

Nekadašnja mobilna mreža Telenor rebrendirala je svoj naziv u Yettel. Promena imena dovela je i do promene celokupnog web sajta, čime su promenjeni linkovi, a time se teže dolazi i do samog telefonskog imenika Yettela u odnosu na pre.

Svi brojevi koji su pripadali Telenor mreži ostali su sa istim brojem telefona, samo je naziv operatera promenjen. Ko god je posedovao Telenor broj, sada ima isti broj samo u Yettel telefonskoj mreži.

Šta sa Yettel imenikom?

Detaljna pretraga novog sajta Yettela je pokazala da sekcija sa imenikom više ne postoji i verovatno će se mnogi pitati zašto je to tako, a evo i objašnjenja. Svaki korisnik Yettel mreže daje odobrenje da se njegov broj javno nađe u imeniku. Vremenom je ta aktivnost bila sve manje popularna, jer ljudi drže do privatnosti svojih brojeva. Baza je vrlo verovatno bila mala kao i korišćenje od strane posetilaca, stoga je pretpostavka da Yettel imenik više ne postoji.

Telenor broj telefona za podršku

Ukoliko vam iz bilo kog razloga treba Telenor (sada Yettel) broj telefona za podršku, možete pozvati 063/9000 a call centar radi 24 sata bez prestanka. Iz našeg iskustva Yettel broj korisničke podrške se vrlo lako dobija, retko se čeka duže od 5 minuta i nikada do sada nismo imali bilo kakvih poteškoća oko rešavanja problema.

Svakako preporuka da koristite i zvaničnu Yettel aplikaciju za Adroid ili iPhone jer preko nje možete pratiti potrošnju, usluge, račune, plaćanja vašeg telenor (odnosno yettel) broja telefona.

Share Button

3 Komentara
 1. Mirjana

  Pozdrav.Zanima me ciji su brojevi,0621267713 i0637882997

 2. Slobodan

  Molim Vas kako da saznam ime i prezime korisnika Vaše mreže broj mobilnog telefona je 063211739 osim ako ke korisnik zadržao broj , a prešao na drugu mrržu .
  Hvala

 3. Ljiljana

  Molim za informaciju na čije ime se vodi telefon broj 063245407

Ostavi komentar