InoCall za jeftinije pozive ka inostranstvu

Mobilna Telefonija / 22. 09. 2013. / Bloger:

Pozivanje prijatelja ili rođaka u inostranstvu ne mora uvek biti papreno skupo. Iz mt:s mreže može se pozivati inostranstvo po znatno pristupačnijim cenama za razliku od standardnih poziva, a sve pomoću InoCall tarifnog dodatka.

InoCall 1

Bez obzira koji tarifni profil koristite, aktivacijom InoCall tarifnog dodatka možete razgovarati sa inostranstvom po povoljnijim cenama, a popusti se odnose na pozive i ka fiksnim i ka mobilnim mrežama.

Cena pretplate za korišćenje InoCall tarifnog dodatka tokom kalendarskog meseca iznosi 151,53 dinara. Obračunski interval je 60 sekundi a uspostava veze se naplaćuje 6,99 dinara.

Kako se aktivira InoCall tarifni dodatak?

InoCall dodatak se aktivira slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom INO na broj 7888. Drugi način je pomoću Postpaid mt:s vodiča *797#, u delu Tarifni dodatak – InoCall.

Bitno je napomenuti da se InoCall tarifni dodatak ne može koristiti iz rominga. Nakon isteka kalendarskog meseca, InoCall dodatak se automatski aktivira ponovo i za naredni mesec.

Kako se deaktivira InoCall tarifni dodatak?

Za deaktivaciju InoCall dodatka, treba poslati SMS poruku INO STOP na broj 7888 ili u Postpaid mt:s vodiču *797#, u delu Tarifni dodatak – InoCall.

Nakon što pošaljete poruku za deaktivaciju ove usluge, pretplata za InoCall tarifni dodatak neće biti obnovljena sledećeg kalendarskog meseca, ali povoljnosti ove usluge možete koristiti do isteka aktuelne pretplate, tj. trenutnog kalendarskog meseca.

Cene po minutu razgovora

Svaki započeti minut razgovora tarifira se drugačije, zavisno od toga koja zemlja se poziva. Najjeftiniji su pozivi prema SAD (5,04 dinara po minutu) a najskuplji prema Makedoniji (32,40 dinara po minutu) i Hrvatskoj (28,80 dinara po minutu). U cenu je uračunat i PDV, a navedene cene se odnose na pozive prema mobilnim mrežama.

Na sajtu mt:s-a možete pogledati kompletnu tabelu sa cenama poziva prema inostranstvu.

Koliko košta 10 minuta razgovora?

Primer: Prema Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Švedskoj, Sloveniji, za koje važe iste tarife, cena se formira na sledeći način:

Aktivacija InoCall tarifnog dodatka: 151,53 dinara
Uspostava veze: 6,99 dinara
10 minuta razgovora prema mobilnoj mreži: 10 min x 14,40 din = 144 dinara
10 minuta razgovora prema fiksnoj mreži: 10 min x 5,04 din = 50,4 dinara

Ukupno:
150,99 dinara prema mobilnoj, a 57,39 dinara prema fiksnoj mreži. Ovo su cene jednog poziva, ne računajući mesečnu aktivaciju InoCall dodatka u iznosu od 151,53 dinara.

Jedan desetominutni poziv sa mesečnom aktivacijom koštao bi 302,52 dinara prema mobilnoj, a 208,92 dinara prema fiksnoj mreži.

Share Button

Ostavi komentar