Targo Telekom novi operater za fiksnu telefoniju u Srbiji?

Mobilna Telefonija / 04. 12. 2011. / Bloger:

Nedavno se vodila polemika oko trećeg fiksnog operatera u Srbiji, odnosno četvrtog ukoliko orion telekom svrstamo u tu grupu zbog toga što orion spada u grupu bežične fiksne telefonije. Kako navodi Al Jazeere Balkans, Targo Telekom bi trebao pored telefonije, građanima ponuditi i usluge analogne i digitalne televizije  i pristup internetu.

Međutim nadležna republička agencija za elektronske komunikacije (Ratel) nije dobila zahtev firme Targo za pružanje usluga fiksne telefonije u Srbiji. Kako se navodi iz ove agencije oni još uvek nemaju ovog operatera evidentiranog. Targo telekom, kako je rečeno u Ratelu, i kad bi imao dozvolu ne bi mogao da počne da radi pre 1. januara 2012. godine. Da li će Targo Telekom zaista postati operater za fiksnu telefoniju u Srbiji, ostaje nam da vidimo

Share Button

3 Komentara
 1. darko

  Nista ne saopstavate detaljnije koje su pogodnosti i koje su cene a i razloge zasto Vama da ukazujemo poverenje. Da li cete biti samo u pocetku jeftiniji ili je to neka “nova obmana” kao i do sad sa svim operaterima. U pocetku nam daju oko70 kanala a onda sve manje a slika losija.

 2. Ratko Vucetric

  tri pitanja
  1 Koliko TV kanala nudite
  2 Kolika je prtplata
  3 Da li je dostup kablovskom internetu
  odmah dostupan. Hvala

Ostavi komentar