Najjeftiniji mobilni internet u ponudi MTSa

Mobilni internet / 06. 10. 2011. / Bloger:

U potrazi za mobilnim internetom, pri odnosu cene i mesečnog ograničenja, dolazimo do podatka da Mobilna Telefonija Srbije nudi najjeftiniji mobilni internet po ceni od 400 dinara, u paketu Surf Start pri čemu je korisnicima na raspolaganju 2GB mesečno.

Kako se navodi na sajtu BoljaVeza.rs, gde su uporedno prikazani svi paketi mobilnog interneta poređani po ceni, MTS je ubedljivo najjeftiniji, a pored 2 GB na raspolaganju imate i 300 sms poruka mesečno. Ugovor se potpisuje na najmanje godinu dana.

Najjeftiniji paket na Vip mobilni internetetnu košta 790 dinara, ali se pri dobroj brzini može koristiti do 1GB, nakon čega brzina opada.

Na samom sajtu Bolja veza omogućeno je i poređenje cena kućnog i mobilnog interneta, kao i mobilnih paketa sa telefonima i tabletima, po različitim kriterijumima: ceni paketa i uređaja, brzini prenosa podataka, trajanju ugovora, provajderu…

Pri poređenju gore navedenih paketa treba naglasiti da se prekoračenje na Vip mobilnom internetu ne naplaćuje dodatno, samo se smanjuje brzina, dok Mts Srbija naplaćuje svaki prekoračeni megabajt 1 dinar.

Ukoliko ne gledate video klipove na sajtu Youtube, ne bprovodite više od sat vremena dnevno na Fejsbuku, slobodno surfujete sajtovima, ne skidate filmove sa interneta… paket od 2 GB je savim dovoljan za mesečne potrebe.

Autor: Miloš Petrović

Share Button

Slede komentari
  1. stojsin

    Ovaj internet koristom skoro godinu dana i zadovoljan sam jer za 400din imam 2gb mesecno dok je prosecna brzina 1-1.5mb.Ovaj paket je idealan za sve koji retko gledaju video i ponekad skinu nesto sto ima par Mb.

Ostavi komentar