Neograničeni net uz mt:s paket

Mobilna Telefonija , Mobilni internet / 08. 04. 2013. / Bloger:

Sve većom upotrebom pametnih telefona raste i broj ljudi koji za korišćenje interneta umesto računara koriste mobilne uređaje.

Takvim korisnicima je vrlo bitno da imaju što više megabajta uključenih u paket. Za neograničen, brz i pouzdan internet, kompanija mt:s spremila je Mobilni Net pakete.

Zavisno od odabranog paketa, u okviru mesečne pretplate može se dobiti 3, 15 ili 50 GB za prenos podataka koji se mogu iskoristiti po maksimalno dostupnoj brzini protoka u mt:s mreži, do 42/5.7 Mb/s.

Nakon što se potroše svi GB iz paketa, može se nastaviti sa korišćenjem interneta do kraja meseca bez dodatnih troškova, samo sa smanjenom brzinom protoka, do 64/32 Kb/s.

U slučaju da želite da koristite internet i nakon potrošnje svih GB iz paketa i dalje po najvećoj brzini protoka, možete dokupiti dodatnih 500 MB uz Mobilni Net Plus dodatak po ceni od 300 dinara koji se može aktivirati najviše tri puta u toku jednog meseca.

Mobilni Net paketi dostupni su po ceni od 690 dinara, uz ugovor na 12 ili 24 meseca, a mogu se naručiti putem Webshop-a uz odgovarajući mobilni uređaj, kupiti u svim poslovnicama Telekoma Srbija ili na prodajnim mestima ovlašćenih dilera Telekoma Srbija.

Poslovni korisnici takođe mogu koristiti Mobilni Net pakete za koje se mogu prijaviti putem e-mail adrese biznis.prodaja@telekom.rs ili pozivom Korisničkog servisa 064/785.

Share Button

Ostavi komentar