Beocity ADSL isključen. Svi korisnici prebačeni na Orion

Mobilna Telefonija / 13. 07. 2012. / Bloger:

Spor koji već neko vreme postoji na relaciji Beocity – Telekom rezultirao je isključenjem Beocity ADSL mreže. Korisnici Beocity ADSLa nisu imali internet konekciju dva dana, što je nedopustivo od strane bilo kog provajdera internet usluga. Svi korisnici biće prebačeni na Orion Telekom.

Prema navodima korisnika Beocity provajdera stopiranje ADSLa najpre je objašljavao kao kvar, da bi na kraju svi korisnici dobili saopštenje da će biti automatski prebačeni na Orion. Korisnici Beocity ADSLa navode da godinama u nazad nisu imali problema sa ovim internet provajderom. Orion Telekom je svim starim korisnicima Beocity ADSLa dva dana kvara kompenzovao sa 5 dana produženja pretplate.

Već neko vreme kruže glasine da postoji spor između Telekoma i Beocity provajdera,  odnosno dugovanje prema Telekomu Srbija, a sada je poznat i epilog konflikta.

Obaveštenje Orion Telekoma

Koristimo priliku da se jos jednom izvinimo zbog problema i nemogucnost pristupa servisima od 09. jula u 16h do 11. jula u 14h. Period neaktivnosti, svim korisnicima je kompenzovan produzenjem aktuelne pretplate za pet (5) dana.

Neaktivnost je prouzrokovana problemima saradnje sa Telekom Srbija zbog cega uskoro necemo vise biti u mogucnosti daljeg pruzanja Internet usluga.

Obzirom da Beocity nije vise u mogucnosti da Vam pruzi ADSL Internet uslugu, sa poverenjem Vam preporucujemo da ubuduce koristite Internet usluge Orion telekoma.

Prelaskom u Orion telekom, pored prenosa aktuelne pretplate, uz potpisan ugovor za dalje koriscenje nekog od njihovih servisa po izboru, dobijate i 1 mesec gratis koriscenja ADSL Interneta. Opremu koju trenutno koristite za pristup Internetu cete zadrzati i putem nje nesmetano ostvarivati konekciju.

Foto

Autor: Miloš Petrović

Share Button

Slede komentari
  1. Beocity je naš dugogodišnji korisnik. Zbog toga smo izašli u susret korisniku uzimajući u obzir njegova uveravanja da će u narednom periodu uspeti da obezbedi sredstva za ispunjenje svojih obaveza prema Telekomu i nastavili sa pružanjem usluga (od 11.07.2012). Žao mi je što je do prekida od 2 dana došlo, ali njihova dugovanja su bila tolika da nismo imali drugi izbor.

Ostavi komentar