Operatera promenilo nešto više od 35.000 korisnika

Mobilna Telefonija / 12. 01. 2012. / Bloger:

I ako je u svetu poznato da je mali procenat promene operatera, to se upravo oslikava i kod nas. Od početka uvođenja promene operatera tu uslugu je istoristilo nešto više od 35.000 korisnika. Posebnih pritužbi na promenu nije mnogo bilo, osim pojedinačnih slučajeva.

Broj prelazaka sa jedne mreže na drugu rastao je iz meseca u mesec, tako je u julu kada je prenos brojeva tek startovao, 3.724 korisnika promenilo operatera, avgust sa 5.217, septembar sa 5.570, oktobar sa 5.871 i novembar sa 7.648.

Postoje razne statistike mobilnih operatera ko je koliko dobio novih korisnika, ali zbog toga što niko nije objavio koliko korisnika je izgubio, nemamo tačnu evidenciju.

Ukoliko ste vi ili neko koga poznajete promenili mobilnog operatera, slobodno ostavite komentar na ovaj tekst, kao i utiske zbog čega ste to učinili.

Miško Bobić

Share Button

2 Komentara
  1. sasa

    I ja sam podneo zahtev za prenos sa Vipa na Telenor i prezadovoljan sam. Samo da napomenem obavezno 2x kad dobijete papir da se podneli zahtev za prenos proverite da li su svi podaci tacni meni je samo jedno slovo bilo pogresno i bili su me odbili.

  2. Jako je lepo videti ovo u Srbiji, svakako nije fer da neko mora da menja broj ako hoce da ide kod drugog operatera.

    Samo mi je malo glupo sto svaki put kad nekog zoves saopstava ti da je presao kod drugog operatera… Ma da znam da to mora jel cena nije ista…

Ostavi komentar