Telekom Srbija nastavlja sa edukacijom građana

Mobilna Telefonija / 25. 02. 2014. / Bloger:

O odgovornoj upotrebi mobilnih telefona tokom vožnje, za učenike Elektrotehničke škole “Mihajlo Pupin” u Novom Sadu održano je predavanje povodom kampanje “Kada voziš, parkiraj telefon!”.

Telekom Srbija 1

U kompaniji Telekom Srbija zadovoljni su efektima i odjekom koji ova kampanja ima na polju edukacije građana, a pre svega omladine o opreznom korišćenju mobilnih telefona tokom vožnje.

Direktan kontakt sa mladima je najbolji način da se promoviše ovaj projekat, i da mladi vozači na vreme formiraju ispravne navike koje će doprineti bezbednosti u saobraćaju.

Predstavnici Telekoma Srbija nastaviće sa ovom akcijom održavanjem predavanja i u drugim gradovima. Istraživanje je pokazalo da je kampanja pozitivno uticala na preko 60% ispitanika da promene ponašanje i više ne koriste neodgovorno mobilni telefon tokom vožnje.

Kampanja “Kada voziš, parkiraj telefon!” naišla je i na veliku podršku javnosti, pa je dobila i nekoliko nagrada: Noć reklamoždera – priznanje za najbolju neprofitnu kampanju, tri nagrade od Udruženja za tržišne komunikacije Srbije za najbolju neprofitnu kampanju, najbolji spot i najbolju digitalnu komunikaciju u kampanji.

Kompanija Telekom Srbija je podelila i 150.000 flajera na naplatnim rampama širom Srbije apelujući na vozače da bezbedno koriste mobilni telefon dok voze, kao i 5.000 hands free uređaja.

Share Button

Ostavi komentar