Telekom Srbija poklanja 5.000 hands-free uređaja

Mobilna Telefonija / 06. 12. 2013. / Bloger:

Pre nekoliko nedelja na YouTube kanalu Telekoma Srbije objavljen je video snimak pod nazivom “Kada voziš, parkiraj telefon”, koji za cilj ima da skrene pažnju vozačima na opasnost upotrebe mobilnog telefona tokom vožnje.

Handsfree uređaj

Ovaj spot emitovan je i na brojnim televizijama a cela akcija naišla je na vrlo dobar prijem u javnosti, pa je kompanija Telekom Srbija izašla u susret korisnicima ponudivši im 5.000 hands-free uređaja, sa ciljem da dodatno apeluje na svest vozača da odgovorno koriste mobilni telefon tokom vožnje.

Svi zainteresovani građani koji poseduju važeću vozačku dozvolu, mogu u svim prodajnim mestima Telekoma Srbije da potpišu postpaid ugovor sa ugovornom obavezom od 12, 24 ili 36 meseci, bez obzira na to da li je ugovor sa telefonskim uređajem ili sa popustom od 50 posto, i dobiti na poklon hands-free uređaj. Akcija traje dok ima zaliha.

Kampanju “Kada voziš, parkiraj telefon” su ispitanici u anketi ocenili veoma pozitivno, takođe su i naveli da je kampanja pozitivno uticala na promenu njihovog ponašanja tokom vožnje i da sada obraćaju više pažnje na način upotrebe telefona dok su “za volanom”. U planu su predavanja u gradovima širom Srbije putem kojih će građani, a posebno mladi vozači biti aktivno uključeni u celu akciju kako bi dali doprinos smanjenju upotrebe mobilnih telefona tokom vožnje. Promoteri ove kampanje su naši uspešni sportisti Ivana Španović i Emir Bekrić.

Share Button

Slede komentari

Ostavi komentar