100 telefona na jednom mestu – realno i virtuelno

Mobilni opetarer Telenor Srbija, nedavno je otvorio svoju poslovnicu ispred Ušće šoping centra koja se prostire na 250 kvadratnih metara, na kome je izloženo 100 najnovijih modela mobilnih uređaja. 100 telefona na jednom mestu – realno i virtuelno, sve jedno je da li ćete otići u radnju ili pratiti totalno realnu virtuelnu prezentaciju.

U novoj najvećoj poslovnici prisutno je devet proizvođača mobilnih uređaja među kojima se nalaze i tablet računari kao i  lap topovi proizvođača Huawei, HTC, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG, Motorola, Sonim i Alcatel.

Većina ovih uređaja, u zavisnosti od tarife, može se kupiti za 1 dinar. Određeni modeli mobilnih telefona biće ograničeni, tj trajaće dok postoje zalihe.

Kompletna ponuda telefona u online virtuelnoj radnji.

Miško Bobić

Share Button

2 Komentara
  1. darko

    Opet neka “MUTLJAVINA”. Kupis telefon za dinar sa popustom od 5000din ali ti naplate mnogo vise taj telefon ti presedne, a za par godina telefonu vrednost 0. Ne treba nasedati na to. Vrsio sam nekoliko dopuna sa mob tel 063 skinu mi kredit na drugi telefon registruje se prijem dopune ali dopuna “iscezne”. Nigde je nema. Pismeno sam reklamirao ali nikad mi nisu saopstili gde jesu te dopune. Zvao sam desetinu puta, opet nista. Tako kad se odlucite za Telenor dobro razmislite. Ljubaznost im je na nivou ali nista drugo.

Ostavi komentar