Telekom Srbija i mts objedinili svoj logo

Mobilna Telefonija / 08. 04. 2015. / Bloger:

Ukoliko ste ovih dana pored natpisa mts primetili neki čudni krug, potrebno je da znate da “Telekom Srbija” i “Mobilna telefonija Srbije” od 6. aprila 2015. godine imaju svoj novi, zajednički i jedinstveni logo.

mts-logotip1

Pod jednim vizuelnim krovom i imenom objedinjene su sve usluge ove kompanije – fiksna i mobilna telefonija, internet, televizija i druge multimedijalne usluge.

„Sveobuhvatni brend mts rezultat je nastojanja da izgradimo jaku, modernu i prepoznatljivu tržišnu marku koja će na najbolji način komunicirati sve usluge kao i vrednosti za koje se naša kompanija zalaže. ”, kaže Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike kompanije Telekom Srbija.

natalijatelekom

Iz Telekoma Srbija još kažu da grafičko rešenje predstavlja ideal zajednice, formirane oko jakog centra, koja se širi i umnožava, ali ujedno i usluge kompanije koje se razvijaju i tako pomažu zajednici da napreduje.

Praktično i pravno Telekom Srbija ostaje pod tim nazivom, ali u reklamam više nećemo videti stari Telekomov logo, već novi i unikatni logo ovde predstavljen, sa potpisom mts.

Share Button

Slede komentari
  1. Pored objedinjenog logo-a u cilju poboljšanja poslovanja, i biznis korisnici Telekoma Srbije su osetili boljitak i uživaju daleko veću privilegiju uz objedinjeni servis pod brendom BizNet-a.

Ostavi komentar