Promena tarifnog paketa u Telenoru – savet

Mobilna Telefonija / 19. 08. 2011. / Bloger:

Svakome od nas može da poželi promenu trenutnog postpaid paketa mobilnog operatera. Iako operater, na primer Telenor, daje opciju da se ta promena može izvršiti bilo koga dana u mesecu savetujemo vas da to ipak učinite na samom kraju ili na početku meseca. Evo i zašto…

Promena paketa u toku meseca je naravno moguća. Ukoliko ste preneli minute, poruke i megabajte iz prošlog meseca nakon prenosa ih gubite, a ono što ste potrošili u toku tok meseca izmirujete. Upravo je taj drugi deo nalo sporan i može doći do problema u sistemu. Jedan takav slučaj je skoro zabeležen u Boru, a do toga vrlo verovatno ne bi došlo da se korisnica odlučila da promenu paketa izvrši prvog ili poslednjeg dana isteka paketa.

Inače, promena tarifnog paketa važi za vrlo jednostavan postupak i može se obaviti na više načina: dolaskom u prodavnicu mobilnog operatera, slanjem pisanog zahteva (fax, e-mail, pošta), usmenim putem, ili putem web sajta mobilne mreže.

Savet: Iako mobilni operateri omogućuju promene paketa i u toku aktivnog meseca, ipak sačekajte “prelom” računa (poslednji ili prvi dan vašeg paketa) i promenite paket.

Miloš Petrović

Share Button

Ostavi komentar