Gadget Fest 2012 i mobilna telefonija

Mobilna Telefonija / 24. 10. 2012. / Bloger:

Od 25. do 27. oktobra u Beogradu se održava Gadget Fest,  nova, jedinstvena manifestacija, koja za cilj ima popularizaciju tzv. gedžeta, IT i hi-tech tehnologija. U sklopu trodnevnog događaja biće održana i stručna predavanja, tvitap kao i ekskluzivna prezentacija preliminarnih rezultata naše ankete o mobilnoj telefoniji u Srbiji.

Celodnevna dešavanja biče bazirana na popularnim brendovima gedžeta. Izlagači su spremili pametne telefone, tablet i laptop računare, pametne TV uređaje poslednje generacije, kao i mnoge gedžete i spravice sa kojom šira javnost nije upoznata.

Prateći program će se održavati na donjem nivou Galerije Progres na posebno postavljenoj bini i biće podeljen u tri tematska dana:
U četvrtak će biti organizovane prezentacije proizvoda i najnovijeg hardware-a, kao i za edukativne sadržaje iz oblasti informacionih tehnologija. Subota je rezervisana za druženje i turnire u video igrama.

Centralno dešavanje biće organizovano u petak od 19 časova kada su na programu tri predavanja i tvitap druženje. Zoran Torbica će govoriti o e-biznisu i plaćanju preko interneta, dok će Marko Dražić otkriti kako je nastao i napredovao projekat Njuz.net. Blog MobilnaTelefonija.net će takođe imati svoju premijeru. Biće to prvo predstavljanje našeg bloga uživo, a pored osnovnih informacija i početku rada bloga poseban naglasak će biti na prezentaciji preliminatnih rezultata ankete o mobilnoj telefoniji.

Organizatori Gadget Festa su portal Gedžet godine™ , koji se nalazi pod okriljem firme Oivivio i organizacije Pingvinko Networks, i kompanije SuperStar Worldwide.

Lokacija: Knez Mihailova, Galerija Progres
Datum: 25-27. oktobar
Ulaz besplatan

Miloš Petrović

Share Button

Ostavi komentar