15 godina uspešnog rada mt:s-a

Mobilna Telefonija / 17. 12. 2013. / Bloger:

Kompanija Telekom Srbija proslavila je 15 godina uspešnog poslovanja brenda mt:s i tom prilikom dodelila vredne nagrade najvernijim korisnicima.

15 godina mts-a

Naše uspešne rukometašice Marina Dmitrović, Ivana Milošević i Ana Kačarević uručile su vredne nagrade za 15 najvernijih korisnika koji su uz mt:s od samog početka.

Nagradne poklone čine prepaid 3G data SIM sa 6 GB saobraćaja i Samsung Galaxy Tab 3 od 7 inča, a osim ovih nagradnih poklona, prisutnima je premijerno prikazan i promotivni film o prvih 15 godina mt:s-a, o njegovom razvoju i usponu do vodećeg mobilnog operatora na tržištu Srbije.

Sada već svima prepoznatljiv brend mt:s sa sloganom “Imate prijatelje!” pokrenut je 1998. godine, sa željom da komunikaciju građana učini lakšom, bogatijom i sadržajnijom, pružajući svojim korisnicima najmodernije usluge koje se nalaze u portfolijima vodećih evropskih operatora mobilne telefonije.

Po rečima Ljubinke Zarubice, direktora marketinga i razvoja privatnih korisnika, u kompaniji Telekom Srbija stalno razmišljaju o novim uslugama, servisima i funkcionalnostima i da će i ubuduće nastaviti sa prijatnim iznenađenjima za svoje korisnike i promocijama.

Share Button

Ostavi komentar