Vip kreirao forum za korisnike u Hrvatskoj

Mobilna Telefonija / 26. 08. 2013. / Bloger:

Kompanija Vip je nedavno pokrenula forum za svoje korisnike u Hrvatskoj. Ovaj forum predstavljaće mesto za stručnu diskusiju i razmenu informacija i saveta o tehnologiji, proizvodima i uslugama Vip-a.

vipforum

Na Vip forumu korisnici mogu postavljati pitanja na koja će im odgovarati stručni korisnici mobilnih uređaja, a takođe mogu i komentarisati razne teme koje se odnose na tehničke uređaje, diskutovati o dilemama pri kupovini novog telefona, odabiru tarifnog paketa itd.

Sam forum nije zamišljen kao mesto na kojem će se primati pritužbe, već isklučivo kao mesto na kojem će se razvijati konstruktivna diskusija korisnika.

Od najčešće postavljanih pitanja formirana je baza znanja, kako bi novi članovi foruma lako pronašli potrebne informacije.

Društvene mreže se uveliko koriste kao kanal komunikacije između korisnika i mobilnog operatora (primer iz Srbije je mt:s blog), a ovaj forum će sasvim sigurno dodatno doprineti njihovom približavanju. Velike koristi imaće i sam Vip od povratnih informacija, što će uticati na poboljšanje usluga na zadovoljstvo korisnika.

Da li je po vašem mišljenju ovakav tip foruma potreban i korisnicima u Srbiji?

Share Button

Ostavi komentar