Antivirus softver za mobilne telefone

Mobilna Telefonija , Mobilni internet / 04. 04. 2013. / Bloger:

Veliki broj korisnika mobilne telefonije sve više koristi internet na svojim uređajima. Obzirom da se u telefonu čuvaju važni podaci poput poruka, fotografija ili brojeva telefona, takođe se pomoću njih pristupa nalozima na društvenim mrežama ili bankovnim računima, postaje vrlo važno zaštititi telefon od virusa koji mogu naneti veliku štetu.

Instaliranjem odgovarajućeg antivirus programa i njegovim redovnim ažuriranjem, moguće je smanjiti rizik na minimum. Na ovaj način će telefon redovno biti skeniran a otkriveni virusi biti uništeni.

Trend Micro je jedan od lidera u oblasti zaštite mobilnih telefona od virusa. Od domaćih operatora mobilne telefonije, svojim korisnicima upravo antivirus Trend Micro Titanium Maximum Security preporučuje kompanija MTS.

Usluga se sastoji od Trend Micro Titanium Maximum Security antivirusnog softvera i licence za njegovo aktiviranje koja važi godinu dana od dana aktivacije. Potrebno je najpre aktivirati antivirus licencu a zatim preuzeti antivirus softver koji se može koristiti ne samo na mobilnom telefonu već i na računaru i tablet urađajima.

Mesečna pretplata za korišćenje ovog zaštitnog softvera iznosi 100,67 dinara.

Zaštita za smartphone uređaje obezbeđuje zaštitu informacija o kontaktima i ličnim podacima od virusa i spam napada. Pomoću nje mogu se brisati osetljivi lični podaci za slučaj da telefon bude ukraden ili izgubljen.

Osim toga, upozorava korisnika na pokušaj krađe identiteta, skreće pažnju na lažne veb sajtove, blokira neautorizovane aktivnosti itd.

Što se tiče zaštite računara, Trend Micro Titanium Maximum Security antivirusni softver poseduje i komponentu koja štiti decu od neprikladnih sadržaja na internetu, lozinkom zaštićen folder za čuvanje poverljivih dokumenata, 10 GB prostora na Trend Micro serverima i mnoge druge veoma korisne opcije u cilju veće bezbednosti računara.

Ako do sada niste pridavali dovoljno pažnje zaštiti svog mobilnog telefona, ali i računara i tablet uređaja, savetujemo vam da počnete da koristite antivirusnu zaštitu kako ne bi imali probleme sa brisanjem ili krađom važnih podataka.

Foto: securenvoy.com

Share Button

4 Komentara
  1. we like to honor quite a few other world wide web wetbises on the net, even if they aren?t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out

  2. look for a documentary film from england entitled “the complete beatles”!it was way better than the anthology series and done in like 2 hours. I remember seeing footage from the last show in candlestick park. I believe the documentary came out in 1982? I think you might find it on dvd?

  3. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & aid other users like its aided me. Great job.

  4. Mali

    SuarezGP je aplikacija koja se stavlja ispred svih aplikacija i moguce je pristupiti udaljeno na mesto u telefonu i zakljucati sve javiti se glasom i salje vam na svakih 5 min sliku okruzenja.

Ostavi komentar