Telenor mobilni WiFi ruter (HUAWEI E560)

Telenor Srbija uskoro bi trebao u svojoj ponudi uvrstio novi WiFi ruter. HUAWEI E560 je jedan od boljih rutera koji se pojavio na našem tržištu. Ono što ovaj ruter razlikuje od svih koje su nudili naši mobilni operateri, je to što ovaj ruter podržava mogućnost pet istovremenih priključaka. MiFi(mobile WiFi),  što znači da ga možete svuda nositi sa sobom i prikućiti na svoj smartfon, laptop, ili bilo koji drugi uređaj.

Ovaj uređaj može raditi kao WiFi kao multi-device access preko koga istovremeno možete priključiti pet uređaja putem WiFi mreže, zatim kao one device access preko koga možete priključiti jedan uređaj, kao i multi device access i putem WiFi mreže i istovremeno putem USB mreže što možete videti i na ovoj slici.

U Telenor mreži ovaj ruter moćićete da uzmete uz surfuj više pakete, kao i u starijim poslovnim paketima Surfuj kao i Biznis surfuj pakete. Cena ovog rutera zavisiće od paketa koji koristite. Tako ćete za Surfuj više 10 cena ovog rutera biti 2990 dinara, za Surfuj više 20, 30 i 50 koštati 1 dinar. Surfuj 2 GB biti 5990 dinara, Surfuj 10GB 2990 dinara, Biznis Surfuj 10GB 590 dinara, Surfuj 30GB 1 dinar dok je puna cena 12000 dinara i sve ove navedene cene važe ugovor na 24 meseci. Takođe postoji mogućnost da sklopite ugovor i na 12 meseci, gde je cena ovih rutera viša u odnosu na navedene, za većinu paketa.

slike preuzeta sa mobile benchmark

 

Miško Bobić

Share Button

2 Komentara
  1. Dejan

    Gulikože !
    Ništa naši stručnjaci nisu izmislili niti napravili u vezi telekomunikacija sem po nekog kabla . Sve ostalo je strana pamet i naše dranje ovog naroda. A toliko su digli noseve u vis da mi je muka više gledati ove naše prazilukviće koji bi da zarade za dva meseca za ceo život.

  2. Sramota mobilni ruter Huawei(hotspot) 3g
    u Stutgartu kod Konrada kosta 37 Eura

Ostavi komentar