Danas počele rezervacije za Samsung Galaxy S5

Mobilna Telefonija , Mobilni Telefoni / 13. 03. 2014. / Bloger:

Počev od četvrtka, 13. marta 2014. svi zainteresovani mogu se prijaviti i rezervisati telefon Samsung Galaxy S5, koji uskoro stiže u mt:s.

samsung galaxy s5 telefon

Korisnici koji kupe Samsung Galaxy S5 telefon uz MixNet XXL i Mega Net tarifu, dobiće telefon po ceni od 1 dinar i na poklon specijalnu Samsungovu garanciju tokom perioda od dve godine. Ova garancija se odnosi na dodatni servis u slučaju oštećenja telefona usled pada, lomljenja ekrana i sl. Prvih 300 kupaca očekuje i vredan poklon – Samsung tablet uređaj.

Telefon Samsung Galaxy S5 otporan je na vodu i prašinu, predstavlja spoj napredne kamere, brzog mrežnog povezivanja i pouzdane zaštite uređaja. Takođe poseduje merač otkucaja srca, što može biti veoma korisno tokom treninga.

Poseduje kameru od čak 16 megapiksela, snima vrlo kvalitetne fotografije koje se brzo i jednostavno mogu snimiti, obraditi i podeliti. Izuzetno brz autofokus od svega 0,3 sekunde i napredna HDR reprodukcija prirodnog svetla i boja sa naglašenim intenzitetom, čine fotografije i video snimke perfektnim, bez obzira na kvalitet osvetljenja u okruženju.

Ovaj telefon biće u ponudi mt:s-a od 11. aprila, u crnoj, beloj i plavoj boji, uz odgovarajuću postpaid tarifu. Važiće uz ugovor na 36 meseci za MixNet XXL i na 24 meseci uz Mega Net tarifu.

)

Share Button

Ostavi komentar