Pratite utakmice uz Klik SPORT

Mobilna Telefonija , Mobilni internet / 28. 02. 2014. / Bloger:

U situacijama kada niste u blizini TV-a ili na svom televizoru nemate program na kojem se emituje prenos utakmice vašeg omiljenog tima, mts nudi svojim korisnicima opciju gledanja direktnog prenosa na vašem mobilnom telefonu.

KlikSPORT

Da bi ste uživali u prenosu potrebno je posedovati mobilni uređaj sa Android operativnim sistemom 3.0 ili više, a zatim da sa Google Play-a preuzmete aplikaciju Klik SPORT.

Ova aplikacija omogućava kupovinu virtuelnih ulaznica pomoću kojih možete pratiti prenose sportskih događaja na mobilnom telefonu.

U ponudi se nalaze utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, potom Jelen Superlige, Kupa Srbije, Serije A kao i košarkaške ABA lige.

Nakon instaliranja aplikacije, korisnik bira utakmicu za koju želi da kupi virtuelnu ulaznicu pomoću opcije “Kupi”, a nakon toga se u listi događaja za odabranu utakmicu pomoću opcije “Gledaj” omogućava pokretanje prenosa utakmice.

Virtuelne ulaznice se mogu kupiti pre početka utakmice kao i tokom trajanja iste ali najkasnije 15 minuta pre njenog završetka. Saobraćaj ostvaren korišćenjem Klik SPORT aplikacije se ne naplaćuje.

Za korisnike koji nemaju Android telefon, praćenje utakmica omogućeno je i na portalu Klik SPORT.

Share Button

Slede komentari
  1. Keep it coming, wrsrite, this is good stuff.

Ostavi komentar