Vodafone Smart Mini telefon uz VipZaSve

Mobilna Telefonija / 05. 01. 2014. / Bloger:

Telefon Vodafone Smart Mini dostupan je pripejd korisnicima Vipa uz specijalnu VipZaSve promociju u kojoj se dobija bonus kredit u vrednosti ovog uređaja.

vodafone smart mini telefon

Kako ova promocija konkretno funkcioniše?

Korisnik može da odabere Vodafone Smart Mini telefon po ceni od 7.990 dinara i VipZaSve pripejd opciju 2, koja podrazumeva 150 minuta i 5.000 SMS poruka prema svim mrežama, zatim 300 MB i 1.500 minuta u Vip mreži u nacionalnom saobraćaju, po ceni od 500 dinara u trajanju od 30 dana.

Ovom promocijom korisnik dobija na poklon dodatnih 500 dinara bonus kredita koji se isplaćuje svaki put kada korisnik aktivira ovu opciju, do punog iznosa vrednosti telefona.

Mobilni telefon Vodafone Smart Mini pokreće Android 4.1 operativni sistem, poseduje procesor od 1 GHz, ima ekran od 3.5 inča osetljiv na dodir, kameru od 2 MP i Wi-Fi, a idealan je za društvene mreže i surfovanje internetom. Dolazi u tri boje: beloj, roze i crnoj.

Ova promocija traje do 31. marta 2014. godine ili do isteka zaliha i važi za sve nove pripejd korisnike koji kupe pripejd paket VipZaSve uz telefon, sa registracijom.

Foto: wired.co.uk

Share Button

Ostavi komentar