Telenor konkurs za nove saradnike : testirajte mobilne uređaje i tablete

Mobilna Telefonija / 03. 02. 2012. / Bloger:

Ovo nije jedan od onih klasičnih konkursa za posao koji Telenor objavljuje, ali je svakako vrlo atraktivan jer svakome ko konkuriše i prođe 3 kruga selekcije donosi  honorarni posao u Telenoru i mobilni telefon.

Telenor Srbija pokreće konkurs za nove saradnike koji bi testirali mobilne uređaje i tablete. Cilj je da se u tri kruga selekcije dođe do 5 saradnika koji će potpisati honorarni ugovor sa kompanijom Telenor, a uz to i dobiti telefon Telenor One Touch na poklon. Naglasak će biti na video sadržaju.

Kako bi konkurisali potrebno je da do 9. februara pošaljete svoje podatke i neki video snimak koji ste do sada napravili ili ćete tek napraviti o nekom mobilnom telefonu ili tabletu. Na osnovu vaših predloga Telenor ekipa će odabrati 20 najboljih koji će u narednih 15 dana dobiti na testiranje aktuelne tablet računare. Najboljih 5 video snimaka, koje kreira tih 20 učesnika, biće nagrađeno honorarnom saradnjom sa Telenorom i telefonom Telenor One Touch.

Snimak koji šaljete u prvom krugu ne mora uopšte da bude kreiran profi video tehnikom, apsolutno je u redu da bude i amaterski, može biti napravljen i drugim mobilnim telefonom, a ono što je najvažnije je vaša kreativnost. Možete snimiti svoj telefon, opisati osnovne karakteristike, prikazati ekran, osnovna podešavanja, prikazati telefon u zanimljivoj situaciji ili biti još kreativniji od toga i pustiti mašti na volju.

Formular za prijavu kao i uslovi konkursa nalaze se na sajtu Telenora.

Srećno!

Miloš Petrović

 

Share Button

5 Komentara
  1. Aljosa Sologub

    Ja se prijavio, videcemo kako ce ici na dalje. Srecno svima koji ucestvuju!

  2. Aleksandar Marušić

    Jao, kako sam mogao da propustim ovaj konkurs….

  3. mogu li i ja?

  4. pa ja nisam ni znala za taj test?

Ostavi komentar