Nova mapa pokrivenosti Vip signala

Domaći operateri ubrzano rade na poboljšanju signala i brzine protoka. Posebno je zanimljiva trka Telenora i Vipa, pri čemu Telenor gradi svoju “Pametnu mrežu” dok je Vip među prvima prošle godine krenuo da pojačava svoje predajnike HSPA+ mrežom. Nakon godinu dana imamo i kompletnu mapu pokrivenosti Vip signala. Evo mape vip signala za početak 2012 godine.

Napomenimo još i to da ove boje na mapi imaju veze i sa brzinom mobilnog interneta, a da nešto više o tome možete prinaći na ovom linku. Verujem da će ova mapa obradovati potencijalne koristike Vip interneta, jer će imati tačan uvid o internetu koji koriste u svom mestu.

 Miloš Petrovic, Miško Bobić

Share Button

5 Komentara
  1. sasa

    Moje mesto je oznaceno da ima brzi internet a nema, samo ima EDGE. Trebali su napisati spisak mesta u kojima ima brzi internet vise bi im narod verovao.

  2. stojsin

    Ko ima problema sa signalom moze modem da prikljuci preko produznog usb kabla i da ga stavi na vecu visinu,samo ne uzimati predugacak usb kabl.Kod mene nije bilo 3g mreze a kad sam podigao modem na prozor ima 3-4 crtice

  3. stojsin

    I podesiti da hvata samo 3g mrezu

  4. mihailo

    Radim u Ostružnici ima dana kada nemam ni GSM signal a o nečem bržem mogu samo da sanjam

Ostavi komentar