5 razloga zašto je Mega Net isplativ

Mobilna Telefonija , Mobilni internet / 21. 10. 2013. / Bloger:

Popularizacijom prenosnih uređaja poput pametnih telefona, laptopova ili tablet računara, koji su gotovo neprekidno povezani na internet što zbog posla, što zbog zabave, stvara se potreba za velikim internet paketom koji će podmiriti sve potrebe korisnika.

MegaNet

Na domaćem tržištu, jedna takva ponuda se ističe ogromnim brojem megabajta, ali i minuta i poruka. Radi se o mt:s-ovom paketu Mega Net, koji za 6.100 dinara mesečno nudi čak 4.000 minuta prema svim mrežama, 40.000 minuta prema mt:s korisnicima, zatim 40.000 SMS poruka ka svim mrežama i fenomenalnih 40 GB za prenos podataka.

Opcijom deljenja internet konekcije, megabajti iz paketa mogu se koristiti istovremeno na više uređaja, telefonu, računaru ili tabletu, čak i tada Mega Net paket je teško iskoristiti u potpunosti.

Korisnici mogu birati između tri varijante:

Koje su povoljnosti Mega Net paketa i po čemu se izdvaja kao odličan izbor za naprednije korisnike:

1. Popust 50%

Veliki popust od čak 50% na mesečnu pretplatu očekuje nove korisnike ovog paketa, tako da se za 3.050 dinara mesečno dobija 4.000 minuta prema svim mrežama nakon kojih se dobija još 40.000 minuta prema mt:s mreži, a uz to još i 40.000 SMS poruka i 40 GB.

2. Bolji od konkurencije

U poređenju sa najvećim paketima Telenora (Prenesi Premium XL) i Vipa (Smart Max), Mega Net paket ima više minuta ka drugim mrežama, poruka i gigabajta za sličnu cenu, a koja sa popustom košta skoro duplo jeftinije.

3. Telefon za 1 dinar

Ako ste planirali kupovinu nekog od najpopularnijih telefona na tržištu poput Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z ili HTC One modela, uz Mega Net tarifu ih možete dobiti po ceni od 1 dinar uz ugovor na 24 ili 36 meseci. Mesečno bi plaćali punu cenu Mega Net tarife a na raspolaganju bi imali gigantski broj minuta, poruka i megabajta.

4. Mobile TV besplatno do kraja 2014.

Pored pogodnosti vezanih za veliki broj minuta, poruka i gigabajta na raspolaganju, korisnici Mega Net paketa mogu koristiti mt:s Mobile TV besplatno do kraja 2014. godine. Na raspolaganju je 33 kanala, među kojima su i TV Arena, TV Pink i RTS. Važno je napomenuti da se gledanjem mobilne televizije ne troše megabajti iz paketa, tako da se onih 40 GB može utrošiti na druge stvari poput surfovanja internetom, slanja mejlova, upotrebu društvenih mreža i raznih aplikacija.

5. Nepotrošivi paket

Imajući u vidu sve navedene benefite, cena Mega Net paketa moramo priznati i ne deluje tako skupo. Uz Mega Net jedno je sigurno – više nećete brinuti o mogućem prekoračenju dozvoljenih minuta, poruka i gigabajta jer ih je skoro nemoguće potrošiti sve u periodu od mesec dana.

Share Button

Ostavi komentar