Bonus MB/GB uz Net paket

Mobilna Telefonija , Mobilni internet / 13. 02. 2014. / Bloger:

Odabirom nekog od Net paketa možete dobiti brži internet po ceni prvog jeftinijeg paketa iz ponude. Uz ovu povoljnost, očekuje vas i bonus internet na vašem mt:s broju narednih godinu dana.

netpaket

Ako se odlučite za Net paket, tokom prvih 12 meseci biće vam na odabrani postpaid broj, broj sa tarifnim profilom Kontrola troškova ili registrovani prepaid broj dodeljena određena količina bonus megabajta ili gigabajta.

Mesečna količina bonus saobraćaja za prenos podataka zavisi od Net paketa koji se odabere (250 MB za Net 5, 500 MB za Net 10, 1 GB za Net 20, 2 GB za Net 30, 5 GB za Net 50 i 10 GB za Net 100).

Potrebno je samo opredeliti se da li bonus želite da koristite na vašem prepaid, postpaid ili broju sa tarifnim profilom Kontrola troškova.

U okviru ove promocije možete iskoristiti i povoljnost aktuelne promocije “Veća Net brzina po ceni niže!”, čime dobijate odabranu Net brzinu po znatno nižoj ceni.

Navedeni bonus MB/GB važe u mesecu u kojem su dodeljeni, bez prenošenja u naredni mesec. Prepaid korisnici mogu dobiti bonus ako izvrše mesečnu dopunu u minimalnom iznosu od 200 dinara.

Promocija traje do kraja marta 2014. i važi ugovor na 24 ili 36 meseci za Net paket.

Share Button

Ostavi komentar