Telenor predstavio Mi-Fi uređaj i HD zvuk

Mobilna Telefonija , Mobilni internet / 23. 10. 2013. / Bloger:

Kompanija Telenor organizovala je prezentaciju svojih novih usluga na kojoj su javnosti predstavljeni noviteti – Mi-Fi uređaj i HD zvuk.

TelenorHD

Portabl internet bazna stanica Mi-Fi predstavlja uređaj koji omogućava pristup internetu i do 10 uređaja koji se nalaze u blizini. Uređaj se aktivira unošenjem šifre na telefonu, tabletu ili računaru, s tim što nije potrebno instaliranje bilo kakvog softvera na korisničkom računaru. Na ovaj način svi korisnici mogu međusobno deliti informacije putem lokalne mreže a za korisnike Surfuj plus paketa obezbeđeni su neograničeni internet i pristup muzičkom servisu Deezer.

Kompanija Telenor je u okviru promocije ovog proizvoda omogućila svojim korisnicima koji budu kupili Mi-Fi ruter uz neki od pametnih telefona duplo više minuta, SMS poruka i internet saobraćaja narednih godinu dana. Ova opcija nazvana je Telenor Kombo, a udvostručuje korisniku celokupan saobraćaj u okviru oba paketa, uz samo jedan ugovor i jedan objedinjeni mesečni račun.

Nova Telenorova usluga je i HD zvuk, koja predstavlja unapređeni kvalitet razgovora u Telenor pametnoj mreži. Kod korisnika stvara osećaj kao da pričaju sa sagovornikom licem u lice. Pored znatno jasnijeg glasa sagovornika, postoji i mogućnost stišavanja šumova iz okruženja, što dovodi do boljeg komuniciranja.

Ova usluga je besplatna a imaju je pojedini modeli telefona iz Telenorove ponude poput HTC Desire X, HTC One, Nokia Lumia 920, 820, 620, Nokia Pure View 808 i Sony Xperia E.

Share Button

Ostavi komentar