Praznične promocije u MTS-u

Mobilna Telefonija / 15. 12. 2012. / Bloger:

Za svoje korisnike, kompanija MTS pripremila je dve promotivne ponude tokom novogodišnjih praznika.

Box promocija, u okviru koje se uz izabrani Box paket dobija mogućnost korišćenja Antivirusne zaštite i Mobilnog interneta po veoma povoljnim uslovima, produžava se do 31. januara 2013. godine.

Pod Box promocijom podrazumeva se besplatno korišćenje Antivirusne zaštite besplatno prvih mesec dana uz ugovor za Box paket na 6 meseci, prva dva meseca uz ugovor na 12 meseci i prva tri meseca uz ugovor na 24 meseca.

Licenca važi godinu dana od dana aktivacije, dok za preostali period korišćenja licence mesečna pretplata iznosi svega 100,67 dinara.

Uz već navedeno, promocija uključuje i Mobilni internet po vrlo povoljnim uslovima tokom cele ugovorne obaveze u trajanju od 12 ili 24 meseca. Mogu se izabrati Surf paketi – Light, Easy, Classic i Pro ili Control mobilni Net – Paket M i to uz popust na pretplatu od 25-50% u zavisnosti od trajanja ugovorne obaveze.

Do korišćenja svih ovih povoljnosti dolazi se potpisivanjem ugovora za neki od Box paketa do 31. januara 2013. godine, uz koji se može kupiti i neki od mobilnih telefona iz ponude MTS-a po ceni od 1 dinar uz mogućnost plaćanja na rate. Takođe do istog datuma se mogu potpisati i ugovori za Mobilni internet i Antivirusnu zaštitu.

Druga promo ponuda biće vrlo interesantna onima koji vole duge razgovore i SMS dopisivanje.

Aktiviranjem promocije PROMOprepaid 0,99 u mt:s vodiču ili direktnim pozivanjem *100*99# dobija se mogućnost razgovora po ceni od samo 0,99 dinara po minutu u domaćem saobraćaju kao i 0,99 dinara po jednoj SMS poruci u domaćem saobraćaju.

Pretplata za korišćenje ove opcije iznosi svega 9 dinara dnevno i važi do 23:59 časova. Ukoliko ne izvršite deaktivaciju, opcija PROMOprepaid 0,99 će vam biti automatski aktivirana i za naredni dan. Deaktivacija se vrši u bilo kom trenutku pozivanjem *100*00#.

Tarifnu opciju PROMOprepaid 0,99 ne možete aktivirati jedino u slučaju da imate već aktiviranu neku od Prepaid tarifnih opcija.

Ova promocija namenjena je korisnicima tarifnih profila Toki, Tipi, Kul, prepaid Moj klub i mt:s Kontrola troškova. Uspostava veze se naplaćuje po ceni koja je važeća za tarifni profil koji koristite.

Promocija PROMOprepaid 0,99 traje do 31. decembra 2012. godine.

Foto: exing.co.rs
Autor: Damir Petkovski

Share Button

Ostavi komentar