Popusti za nove postpaid korisnike povodom pet godina postojanja Vip-a

Na petogodišnjici postojanja Vip mobile-a pored testiranja LTE tehnologije, ovaj mobilni operator je odlučio da svoje postpaid korisnike obraduje i ponudi 50 novih uređaja, kao i mogućnost poklona do 10000 dinara ukupnog popusta na mesečnu pretplatu.

Ono što je potrebno je da potpišete ugovor na 2 godine u bilo kojoj od postpaid tarifa i dobijate ukupak popust koji se ravnomerno deli i umanjuje troškove za naredne 2 godine.

U ponudi imate Vip smart tarife

Ovde su prikazane cene sa PDV-om i važe za nacionalni saobraćaj. Ukupan popust zavisi od tarife koja se izabere, i važi naredne 2 godine. Besplatni minuti  u smart tarifi važe tek posle potrošenih mesečnih smartova za predviđenu tarifu.

Vip sigurica tarife

Cene su prikazane sa PDV-om i važe u nacionalnom saobraćaju. Ukupan popust zavisi od izabrane tarife i ravnomerno se deli na 24 mesečne pretplate. Promocija važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Kredit dostupan u okviru mesečne pretplate važi do kraja obračunskog perioda i ne važi za usluge sa dodatom vrednošću. Minimalna dopuna iznosi 50 dinara.

Neograničen internet

Ukoliko se odlućite za neograničeni internet dobija se ukupan popust koji se ravnomerno deli i umanjuje na 24 meseca.

Ukupan popust zavisi od izabrane tarife i ravnomerno se deli na 24 mesečne pretplate. Promocija važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca i traje do 31.07.2012. ili dok traju zalihe. Obračunavanje se vrši po 1 kB. Maksimalna brzina prenosa podataka zavisi od odabranog USB uredjaja i pokrivenosti.

Share Button

2 Komentara

Ostavi komentar