Popusti mts-a u roamingu

Mobilna Telefonija / 05. 07. 2012. / Bloger:

Ukoliko planirate odmor van Srbije ovaj tekst vam može biti od koristi.  Mobilna telefonija Srbije donosi pogodnosti i promotivni period kako bi jeftinije razgovarali u roamingu, odnosno telefonirali u inostranstvu.

Mts će u periodu između 1. jula i  31. avgusta ponuditi povoljne razgovore u zemljama My Friend zone koja obuhvata veliki broj turističkih destinacija. Ove godine je mts za svoje korisnike olakšao i usvojio da je jedinstvena cena za dolazne pozive 40 dinara za minut razgovora, odnosno 120 dinara za pozive iz inostranstva bez obzira iz koje My Friend zone dolaze pozivi.

Dodatna povoljnost koju mts pruža je ta da se uspostavljanje veze ne napaćuje dokom promotivnog perioda. Ove godine je My Friend zona proširena na ukupno u 36 zemalja, od kojih su najatraktivnija turistička odredišta Grčke, Turske, Hrvatske, Italije, Španije, Bugarske, Kipra, Portugalije i Egipta, kao i većina drugih evropskih zemalja.

Specijalna pogodnost, namenjena postpejd i poslovnim korisnicima, omogućava  izbor željenog Roming tarifnog dodatka od 10, 20 i 50 minuta za razgovore u My Friend mrežama, po ceni od 800, 1.500 i 3.000 dinara.

Postpejd korisnici Roming tarifne dodatke mogu da aktiviraju veoma jednostavno, putem mt:s vodiča pozivanjem *797*36# i izborom opcije 3 ili slanjem SMS poruke kao na slici.

Roming tarifne dodatke možete da kupite i aktivirate na svom mobilnom telefonu – putem mt:s vodiča, pozivanjem*797*36#, u delu Tarifni dodaci ili slanjem SMS poruke u određenom formatu na broj 7888. 

Spisak svih 36 zemalja koje čine My Friend zonu su: Austrija, Albanija, Belgija, Bugarska, Danska, Češka, Egipat, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Island, Italija, Irska, Kipar, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Nemačka, Norveška, Portugal, Poljska, Rumunija, Slovenija, Slovačka, Španija, Švajčarska, Švedska, Turska, Velika Britanija.

 

Miško Bobić

Share Button

Slede komentari
  1. Read this article carefully and see yourself the
    way the author presents the facts and his awesome personal views.

    However, this should not always be the case for people who expect credible updates on dinar.
    Does the author present each off the possibilities, whether negative or positive.

Ostavi komentar